A PAnda Pont Mérnöki Iroda Kft. 2002-től foglalkozik mérnöki szolgáltatással, ezen belül tájépítészeti tervezéssel, környezet-
rendezéssel és kerttervezéssel. A szolgáltatások körébe tartozik még a tájépítész műszaki ellenőrzés, termékfejlesztés és a kertépítés is.

Tevékenységi körünk a családi háztól a golfpályáig, a döntés-előkészítési dokumentációtól, a szabályozási és engedélyezési terveken át, a kiviteli tervekig bezárólag felöleli a teljes tájépítészeti és kerttervezési feladatokat. Tájépítész és mérnökeinkkel, a kivitelezés folyamán a műszaki ellenőri feladatok ellátásával biztosítjuk, a megfelelő minőség elérését. Kertépítés tekintetében, a családi házak kertjeitől, az ipari létesítmények zöldfelületein át, a tetőkertekig vállalunk munkákat. A mérnöki szolgáltatások kiegészülnek a speciális termékfejlesztéssel. Egyedi igényeket is kielégítő beltéri növénydekorációk tervezését, és kivitelezését, a fenntartással együtt is vállaljuk.

Gyula, Kossuth tér

A terület közlekedési problémáinak feloldásával párhuzamosan egy olyan téregyüttes kialakítása volt a tervezési cél, mely a város XXI. századi kapujaként szolgál. Vonalvezetését tekintve az egyszerű, mértani formák tárják fel a teljes átláthatóság, tiszta térszervezés figyelembe vételével a teret. Cél volt a zöldfelület növelése, a növényzet összetételének gazdagítása - külön kiemelve a virágfelületeket - a meglévő fák megóvásának figyelembe vételével. A területnek híven kell tükröznie Gyula fürdőváros mivoltát, vízfelületek, díszmedencék, szökőkutak alkalmazásával.